串烧,点能唔爱?今次嚟到一间充满街坊气息嘅小店,老板如果唔系手执铁签,翻烧𠮶下差啲以为返咗到香港嘅怀抱。先嚟碟鸡翼,肉质弹牙,皮脆汁润,一啖咬落去,啲滋味真系过瘾到爆!🍢再点咗串「极上牛舌」,薄切得啱啱好,外焦里嫩,每一口咀嚼都散发出炭火嘅香气同唔一样嘅弹性。个中滋味至潮,一食难忘!🐄老板手艺一流,连素菜都能烧得渣滓尽致,蔬菜串锁住晒所有鲜美。点心司嘅咖哩鱼蛋都值得赞一赞,又松又软,咖哩味扎实到点,喺口腔里骚住,𠮶啲微辣啲香真系与街边风味无异。🔥叹一口冻柠茶,清新香甜,饮罢回甘,咁丰富嘅食物体验,班店定必成为我探味记嘅常客。啲人讲得啱,真材实料才是王道。下次一定要再嚟,继续闯荡「串」的世界!

🍢

🐄