餐厅: 太興 (麗城薈)
资讯:

餐厅: 太興 (麗城薈)
资讯:

《 太兴 》其实我觉得太兴并不是那么的好吃,而且对我来讲仲非常之贵添,系唔抵食既,但有时就系会犯贱地,为咗佢杯太兴奶茶而去食😂😂但其实杯奶茶其实已经退步左好多,饮落已经唔太滑同香浓了,但心瘾起上嚟一刻,就系会想去饮😀😀呢碗杏仁猪肺汤几好饮,可惜超贵,无论跟唔跟餐都好,都唔值果个价值咸到入心入肺既鱼香茄子煲,食完真心有肾亏感。。。一碗白碗都捞唔到,呢煲野咸到应该可以捞20碗饭咁。。。。呢碟番茄滑蛋虾仁,我觉得系好普通嘅,虽然啲虾仁食落都几爽脆弹牙,而且都几大只下,数量亦都唔算少,但整体真系麻麻😗😗啲蛋太湿啦,过于散碎。调味太咸啦,食完有种半肾亏感,虽然捞饭食系几正既,咁咸,绝对会食多左米饭,结果好饱😳😳btw 我觉得自己整嘅可能仲会更好食呢同埋呢,我觉得虾仁滑蛋配韮黄系好食过配番茄嘅😬😬虽然配蕃茄系相机食先正啲,色彩丰富啲
《 太兴 》