2021-10-20
📍𝐌𝐨𝐬 𝐂𝐚𝐟𝐞́话说Mos Burger 15周年同左Hello Kitty合作,周围都有见到Kitty嘅踪影😆 无论系枱、窗、定系墙都有👏🏻 Kitty嘅忠粉都可以去打下卡😚 (图2)老实的说,我系第一次食呢间快餐店🍔 大概$30-$60就有野食‼️价钱可接受😆 除此之外仲有一啲Hello Kitty嘅精品可以给予客人购买(图3),家母买左$88嘅一把遮☂️亦都系为咗呢把遮先黎食🤣 呢把遮只有外面有Kitty图案,里面系防uv物料,把遮较为重同大🙃大家可以留意下💓今日我地分别试左两款食物😋🍔黑醋鸡肉汉堡 $28上枱嘅时候入边嘅馅料已经将胀哂出嚟,肉眼睇见到鸡扒都几大块🤭感觉上$28我已经觉得赚咗👍🏻入边有啲黑醋同埋少许沙律酱,竟然冇令到脆卜卜嘅鸡扒变淋😆 食晒成个包后饱腹感很重☺️感觉都几抵食如果包埋饮品更加好🤣🍛牛油果照烧鸡肉饭$50卖相。。。。er⋯⋯好似好少𩠌又冇乜汁😵💫牛油果吱到好似Wasabi🤣食落去感觉好搞笑🤭🤭 个饭量都几大,我谂有碗半嘅份量,食完好饱肚😚 鸡肉有少少鞋,可以接受👍🏻另外我个饭仲加左+$16抺茶鲜奶🍵成本绿油油,一打开杯盖𠮶阵抹茶味直冲我鼻孔😍一啲都唔吝啬
今日我地分别试左两款食物😋
🍔黑醋鸡肉汉堡 $28
🍛牛油果照烧鸡肉饭$50
另外我个饭仲加左+$16抺茶鲜奶🍵
成本绿油油,一打开杯盖𠮶阵抹茶味直冲我鼻孔😍一啲都唔吝啬💯加咗奶同埋糖抹茶味就冇咁出,饮到落杯底嘅时候奶味就好重👍🏻非常好饮🤪
⚠️冻饮嘅话会有Kitty 胶杯,热饮系普通发泡胶杯,如果想打卡嘅fans就要留意吓❗️
评分时间❣️(最多五颗星,如不推荐会打交叉)
食物质素⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
环境⭐️⭐️⭐️⭐️