2018-07-19
作为一间主打专买汉堡包既店,相信一定好出色,今日咁岩经过佐敦白加士街,见到人龙 就好奇望下排紧乜,见到系一间汉堡包店,就决定跟风一齐排队买黎食下!汉堡包选择十分多,差不多有成二十款既选择,而我今次就食餐厅最受欢迎既黑松露炒蛋牛肉汉堡,成个包好巨型,一啖都咬唔哂,香滑既炒蛋已经完全覆盖哂牛肉,好夸张!咬左一口,内里又蕃茄生菜既配菜,牛肉汉堡一d都唔干身,好juicy !牛肉汉堡既肉汁非常多,甚至滴到落我既手,所以大家食既时候要小心点 哈哈!薯条虽然唔系粗切 但都唔幼,最紧要系最够香脆!系咁热既天时我仲叫左杯 fuller’s frontier beer,啤酒唔会苦涩 阵阵既麦香系口腔游走!一啖啤酒 一啖汉堡 爽!
汉堡包选择十分多,差不多有成二十款既选择,而我今次就食餐厅最受欢迎既黑松露炒蛋牛肉汉堡,成个包好巨型,一啖都咬唔哂,香滑既炒蛋已经完全覆盖哂牛肉,好夸张!咬左一口,内里又蕃茄生菜既配菜,牛肉汉堡一d都唔干身,好juicy !牛肉汉堡既肉汁非常多,甚至滴到落我既手,所以大家食既时候要小心点 哈哈!薯条虽然唔系粗切 但都唔幼,最紧要系最够香脆! 系咁热既天时我仲叫左杯 fuller’s frontier beer,啤酒唔会苦涩 阵阵既麦香系口腔游走!一啖啤酒 一啖汉堡 爽!