2023-08-04
👩🏻🍳Idiots推介必食主打人气手工意大利面!🤤餐厅座位唔多 想食就要早啲book定位喇~虽然地方较细 不过餐枱之间距离都算适中 食饭𠮶阵可以望到厨房气氛比较宁静 适合少人嘅约会~❤️🔥海鲜他他 $168必试前菜🤤🤤一食落就觉得成个口好fresh~好大阵柠檬汁香味 但又唔会有酸嘅感觉啲食材都好新鲜🥰蟹肉入面夹住牛油果蓉同帆立贝 全部嘅配搭加埋好match🥰❤️🔥传统卡邦尼手造意大利幼面 $168必试~蛋香酱好浓好creamy🥰有一粒粒嘅烟肉 味道似风干咗嘅腌猪肉而唔系平时食嘅烟肉~意粉就偏实~有啲筋性?唔会好软好淋 系真手打意粉🥰整体嚟讲咸香味好重 食完成个口都系蛋黄同烟肉味😹🤤🌟手造意大利猫耳朵意粉配黑胡椒汁及舞茸菇 $188个酱汁同样系好creamy 仲拉到丝~不过唔太食得出有黑胡椒味😗猫耳朵软硬适中 有咬口同韧度~但又唔会食落一旧粉团咁🌟Tiramisù $98可以另外配一球雪糕🤤idiot拣咗冧酒提子~Tiramisù咖啡味唔重 cream偏多 有少少漏😗不过配雪糕食都可以中和返~
必食主打人气手工意大利面!🤤
餐厅座位唔多 想食就要早啲book定位喇~
气氛比较宁静 适合少人嘅约会~
❤️🔥海鲜他他 $168
❤️🔥传统卡邦尼手造意大利幼面 $168
必试~蛋香酱好浓好creamy🥰
有一粒粒嘅烟肉 味道似风干咗嘅腌猪肉而唔系平时食嘅烟肉~
意粉就偏实~有啲筋性?唔会好软好淋 系真手打意粉🥰
整体嚟讲咸香味好重 食完成个口都系蛋黄同烟肉味😹🤤
🌟手造意大利猫耳朵意粉配黑胡椒汁及舞茸菇 $188
猫耳朵软硬适中 有咬口同韧度~但又唔会食落一旧粉团咁
🌟Tiramisù $98
可以另外配一球雪糕🤤idiot拣咗冧酒提子~