2020-05-22 1456 浏览
之前久唔久就会系周末去pmq行下,一路未试过呢度既餐厅,今日终于有机会啦~🤩知道今日要去pmq食饭,我同同事特登早啲起行,因为由公司行黎都要一段时间(加上最近咁热😂)到达既时候系12:15左右,店面无咩人,自由座位👍🏻环境都系一般中环好stylish既饮野地方setting,人少少地方空旷,十分舒适。平日lunchtime可以选择单点或lunch set,后者有前菜,主菜,饮品,加多少少钱仲有个老火汤,lunch set啦唔洗讲~(⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️为最高)前菜:怪味鸡 ⭐️⭐️⭐️汤:川贝南北杏苹果鳄鱼肉汤 ⭐️⭐️⭐️⭐️主菜:麻婆豆腐配有机白饭 ⭐️⭐️⭐️⭐️饮品:冻龙眼茶 ⭐️⭐️⭐️⭐️呢个价钱搭中环呢个地段呢个环境,本身我已经觉得好OK👌,而家得知埋佢既食物质素(采用有机食材真系要加分👍🏻),我觉得系超值~
到达既时候系12:15左右,店面无咩人,自由座位👍🏻
(⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️为最高)
前菜:怪味鸡 ⭐️⭐️⭐️
汤:川贝南北杏苹果鳄鱼肉汤 ⭐️⭐️⭐️⭐️