又黎食匀香港居酒屋系列!串烧黎讲 烧鸡串都系我数一数二最钟意食😚呢间净系睇名都知道主打日式烧鸟串🐣一定要黎试吓🫶🏻顺带一提餐厅座位安排得好阔落 坐得几舒适同埋楼底颇高!-当日都试过好多款 外貌都几唔错 但整体质素觉得就冇我想像中咁高(可能期望太高😆)试咗好多款嘅鸡串 鸡软骨 鸡胸软骨 鸡肾 鸡腿肉 免治鸡肉棒等等~由于佢主打鸡串 变咗期望都比较高🤣但我觉得佢哋嘅肉质唔算做得特别出色 有某几款都唔系特别滑😗喺其他嘅居酒屋食过更加出色!反而有几款菜式我觉得更加突出 比如系味醂鱼干有惊喜!! 本来我自己好怕食呢啲鱼干会好硬 但佢嘅质感系刚刚好! 唔会太硬之余做得入味 系我食过比较出色嘅🫶🏻另外明太子烧山药都值得推介!比较特别之余 明太子嘅咸香配底下烤过嘅淮山味道好匹配🥰但串烧嘅话只系属于中规中矩 香港有其他更加好嘅选择~😆

但串烧嘅话只系属于中规中矩 香港有其他更加好嘅选择~😆
  • 味淋鱼干