2020-08-21
呜呜呜又系旧闻 势估唔到呢餐系我地外出倒数第2餐 谂住天空之城辟少少稳阵啲就去啦餐厅内接收麻麻地 好在有🆓WIFI😍门面简约 有室内外座 可携宠物座位数不多 设有实净隔板 HOLA Deluxe 至尊—无边全天早餐 $128餐厅有4款All Day既 不过我地肚饿谂住齐齐分就叫最劲量果个挪威三文鱼- 卖相唔靓 瑟缩起个角 薄 1块都无 德国烟熏香肠- 正常 干左啲牛乳炒蛋- 正常 都滑既双份枫糖烟肉🥓- 最差呢个 只系食到极厚极甜既枫糖 烟肉得个硬而唔香唔脆 波特菇- 完全无菇味 口感像吸晒水的水绵 无煎香佢 徙晒英式茄汁焗豆- 除左份量多左 无咩好讲香煎番茄🍅- 有1块切片的 番茄有番茄味牛油焗粟米- 正常既 粟米甜既沙律菜- 有胡麻汁 正常啰香酥小牛角包- 冻左 唔香亦唔酥墨西哥玉米片 伴 番茄莎莎酱 $68好在仲叫左小食 呢个就劲推荐㖞 玉米片本身已经够辣够脆口 就咁食已经好好味 但加埋个酱 真系画龙点睛 不停起个口回荡既美味🤤蝴蝶豆花冰饮- 天空之墙 单售$48即系薰衣草➕牛奶🥛黎天空之城就谂住饮呢个应下境 卖相都几贴合 味道酸酸的 意外地汤圆妹好爱焦糖香蕉朱古力奶 $58爆满
餐厅内接收麻麻地 好在有🆓WIFI😍
门面简约 有室内外座 可携宠物