听说系虫二姊妹店, 位于洗衣街37号1/F, 优才书院对面~ 今次主打西班牙菜~ Menu 拣左两样菜都系第一次食到🙊✅Spainish Omelet (HK$115)切开后入面有好多薯仔片~ 唔想咁dry 既, 佢仲有其他option 可以加肠仔烟三文鱼等配料✅Bunuelos- Banana(HK$108)切个下震撼到~ 因为冇expect 过入面系空心, 原来系劲脆既焗饼😂配堆雪香蕉又系好肥仔既甜品🥰由于炎热嘅天气同朋友分别叫咗Pineapple Soda 同Spiced Ginger Frizz, 各HK$60, 个人觉得Ginger Frizz 可以更姜就好😎店内座位Around 15-20 个, 有梳化位, 有吧枱, 见到张poster 佢地仲有freeflow coffee👍👍 比大家一边做野一边饮👍👍👍

✅Spainish Omelet (HK$115)

✅Bunuelos- Banana(HK$108)