2024-10-19 857 浏览
同小朋友去海洋公园酒店staycation,当然要食下呢间餐厅👍我地见有lunch set,望上去几好吸引!前菜可以去沙律吧到任拎🤩包咗有几十款前菜同小食,有Wild mushroom,poultry terrine with tarragon,Mini Salami等等。好食又多选择,净系前菜都可以食饱😆!主菜叫左Madagascar King Prawn同USDA black Angus ribeye。大虾新鲜,烤完有焦香😙,特别之处是配酱汁同紫姜,卖相同味道都高质。Ribeye牛味好浓😳,皮脆肉嫩,食完仲想encore😎Overall 呢度食物好食又坐得舒服,服务员有礼貌,推荐!