2012-02-12
原来e出口1出个个商场就系恒丰..个阵真系有d失望..但之后谂:化悲愤为食量啦就!去到发现个场好细.. 食物枱得面积吾算大既2张半枱(雪糕同甜品占半张枱)热食少之又少..好彩我吾多食.吾计厨师即场烧个d.热食得十几款.吾吸引冇食过*************因为我食得太开心冇影相.我系偷人图既.所以图有既我未必食过******************- 1开波食左几只生蚝.我吾系话好识食既人.所以觉得ok- 长脚蟹ok多水.不过个味ok-睇食评话青口好意外既creamy.1试.真系好意外.d水仲多过长脚蟹!-希灵鱼好个口感好似食鱼春.-巴马火腿哈密瓜好味.份量平衡-烟3文鱼系配埋个多士定吾知包摆系个细碟上.烟熏阵味再突出d就好喇><- 辣田螺.有少少辣味.nice 法式田螺普通.吾够香-龙虾系我食食下个阵送左过黎.芝士得层面系ok.下面个d都系d好似冷凝左既白汁.d肉好un-烤芝士.好臭但好味!!有d烟un咁.-哈密瓜熟到烂咁.但系又冇熟到烂个只甜.西瓜冇味.-芝士带子,羊架,牛扒都冇refill.冇得食.不过fd话带子偏咸总括: 好少野食.主题推介既野食差吾多就系个到既
但之后谂:化悲愤为食量啦就!
- 1开波食左几只生蚝.我吾系话好识食既人.所以觉得ok
- 长脚蟹ok多水.不过个味ok
-希灵鱼好个口感好似食鱼春.
-巴马火腿哈密瓜好味.份量平衡
- 辣田螺.有少少辣味.nice 法式田螺普通.吾够香
-烤芝士.好臭但好味!!有d烟un咁.
-哈密瓜熟到烂咁.但系又冇熟到烂个只甜.西瓜冇味.
总括: 好少野食.主题推介既野食差吾多就系个到既所有野食.其他都系得肠仔,菜个d.
甜品有1个好似系7仔买3文治既雪柜装住.有10款左右.生果难食
4百几可以揾间更好