2023-12-11
呢间系铜锣湾希慎广场最顶层嘅位置~ 超大空间🙌🏻 差唔多占咗半层~ 主打西餐同窝夫甜品🧇 而且口味都好特别~ 有斑兰口味嘅窝夫咖啡等等☕️ 窝夫仲有咸甜选择😋 可以试吓唔同口味🤤 另外仲有生酮饮食嘅menu~ 真系好多选择!!今次除咗试咗2款主菜, 仲试咗原味窝夫同牛油果奶昔🥤 窝夫可以加配唔同配料, 牛油果🥑 烟肉🥓 蛋🍳 或者唔同水果等等, 而我就拣咗配香肠🌭 因为想试吓佢嘅咸waffle🧇 原味waffle好有蛋香🥚 唔系超级脆𠮶种窝夫~ 但有外脆内软🫶🏻 奶昔系生酮menu入面~ 仲有加奇亚籽! 饮落唔重负担👍🏻🤍烧烤猪助骨伴番薯条及沙律 half $168主菜如果系1/2人食嘅话真系嗌细份都好够🥹 份量真系好大! 有2大份猪助骨, 大概有10几条猪助骨🐖 调味都几够浓! 烤得够香~ 🤍烤卡津鸡肉薯粒镬仔 baby $98我都几推荐薯粒嘅set🤤 薯粒本身炸到好脆🥔 再加上芝士同酱汁🥹 好夹好惹味! 鸡肉都好足料!! 仲有水波蛋可以捞埋一齐食😋 Baby set份量都好大👍🏻
🤍烧烤猪助骨伴番薯条及沙律 half $168
🤍烤卡津鸡肉薯粒镬仔 baby $98