2018-05-02 235 浏览
仲以为b仔凉粉叫b仔 原来b仔系佳仔 黎到先发现 黎b仔大家都唔系食b仔 而系每台都有既鸡翼尖 朋友好似系b仔专家 一坐低就开始嗌靓女 叫左鸡翼尖同西瓜汁 好似好有经验咁 即刻跟机要西瓜汁 谂住都叫做糖水舖好似要嗌个糖水 所以嗌左西瓜黑糯米 补补血 但系原来我误会左 b仔原来唔应该俾我局限喺糖水舖既印象 本身唔系真系好好鸡翼尖 再加上见到一个样子好唔靓 有毛既鸡翼尖 即刻收皮 食唔到 所以只好好好享受西瓜汁 怀疑唔知西瓜汁有无落糖呢?食黑糯米啲西瓜唔系好甜 但系杯西瓜汁又甜㗎㖞 好彩甜得系刚刚好 唔会好假既甜味 所以算啦 黑糯米 就系黑糯米 完 相信呢度应该系元朗深夜入面其中一个最热闹既地方啦 夜晚都咁多人落黎食嘢 (个朋友系咁𥄫女)其实都真系几有feel既 唔系超好食 但系如果同朋友过黎行下 坐下 睇下 吹下水 都唔错既~

鸡翼尖/西瓜黑糯米
鸡翼尖/西瓜黑糯米