久仰大名绿林甜品!我来了!今日黎深水宝玩具街买玩具俾屋企两只马骝仔!行完一轮..又格价..又睇款..又花多眼乱..行到成身汗水!大热天时..最好就系食个糖水!爽一爽!一直听身边d朋友介绍深水宝必食糖水绿林甜品!听就听得多!今日终于有时间黎试下有几正!睇到佢地个餐牌经已劲兴奋!因为实在太多选择喇!传统芝麻糊、蛋白杏仁茶、花生麦米粥、老姜蕃薯糖水、自家磨合桃露、乌豆桑寄生茶等等都有!仲有豆腐布甸、班戟、凉粉、小丸子、西米露、可配多款雪糕!净系谂食边样经已超开心!最后我叫左个杂果凉粉加绿茶雪糕$40!大约五分钟就上台!快、靓、正!杂果有木瓜、蜜瓜、哈蜜瓜、芒果、西瓜!凉粉爽口弹牙!绿茶雪糕绿茶味香浓!呢个价钱黎讲算足料喇!总括:环境卫生!服务良好!甜品选择多!上台快!品质良好!我会再来的!
久仰大名绿林甜品!我来了!

2018-05-16
  • 杂果凉粉