餐厅: 元気寿司 (港晶中心)
资讯:

自从屋企附近个间执左之后😭真系好耐无食元気喇今次黎到尖沙咀呢间分店呢间枱比较少想同朋友倾计 所以突登等table🙈等左都20分钟先有得入座⠀嗌左佢期间限定既寿喜烧牛寿司 ($16)上枱个下吓左一跳😂😂旧烧牛肉有成只手掌咁大个寿喜烧汁好好味 好正❤️⠀之后嗌左几款寿司全部都系我最爱😂💕💕⠀呢个系新既 八爪鱼梅子卷 ($22)有甜甜地既梅子味 几特别😂八爪鱼都几爽口⠀蒲烧鳗鱼芝士卷 ($14)一啖摆入口 feel到d芝士味好浓 慢慢涌出黎好香好好味💛 帆立贝 ($17)呢个系每次都必嗌💕 帆立贝极度鲜甜同埋好厚肉 超好味的元気卷 ($22)又系每次必嗌 因为有我最爱既三文鱼中间既炸鱼又系好香好脆卜卜 一啖食到两个texture😂😂⠀炸三文鱼皮 ($19)炸得比较油 但好脆身 配蛋黄酱几夹😋⠀炸墨鱼咀 ($37)好钟意呢个 炸得脆脆 入面墨鱼咀又好有咬口如果有杯啤酒就正😂⠀白桃梳打 ($19)有d太甜 只味未算好假但麻麻😫
自从屋企附近个间执左之后😭
真系好耐无食元気喇
今次黎到尖沙咀呢间分店

呢间枱比较少
想同朋友倾计 所以突登等table🙈
等左都20分钟先有得入座

嗌左佢期间限定既
寿喜烧牛寿司 ($16)
上枱个下吓左一跳😂😂
旧烧牛肉有成只手掌咁大
个寿喜烧汁好好味 好正❤️

之后嗌左几款寿司
全部都系我最爱😂💕💕

呢个系新既
八爪鱼梅子卷 ($22)
有甜甜地既梅子味 几特别😂
八爪鱼都几爽口

蒲烧鳗鱼芝士卷 ($14)
一啖摆入口 feel到d芝士味好浓 慢慢涌出黎
好香好好味💛

帆立贝 ($17)
呢个系每次都必嗌💕 帆立贝极度鲜甜
同埋好厚肉 超好味的

元気卷 ($22)
又系每次必嗌 因为有我最爱既三文鱼
中间既炸鱼又系好香好脆卜卜 一啖食到两个texture😂😂

炸三文鱼皮 ($19)
炸得比较油 但好脆身 配蛋黄酱几夹😋

炸墨鱼咀 ($37)
好钟意呢个 炸得脆脆 入面墨鱼咀又好有咬口
如果有杯啤酒就正😂

白桃梳打 ($19)
有d太甜 只味未算好假但麻麻😫