餐厅: 盈館
资讯:

2024-10-28 1073 浏览
真系都好耐冇去过酒家食饭了今晚收工就同同事系旺角附近开完会心血来潮想食中菜 就去左呢间最近都几多好评既盈馆😘🔸孖宝套餐▪️盏鬼菠萝咕噜肉所请谓既盏鬼 原来系用左 #油炸鬼 🤩 好特别👍🏻口感非常脆口 而咕噜肉肥瘦合适中,个粉浆做到厚薄均匀 加埋佢个甜酸酱好开胃🩷▪️清蒸金花海斑仔住南区既我, 鱼我真系由细食到大 呢条都算新鲜 蒸时间掌握得刚刚好 唔会过老肉质都几滑👍🏼▪️啫啫肉碎芥兰煲热辣辣上枱 冬天食应该会仲正🤩脆口嘅芥兰搭配肉碎 好惹味▪️时日养生炖汤好 耐 无 饮 汤 啦😭呢个唔系平时个D例汤黎入面有各种养生材料 汤底浓郁,味道非常鲜甜,饮落去觉得好舒服🙈
真系都好耐冇去过酒家食饭了
今晚收工就同同事系旺角附近开完会
心血来潮想食中菜
就去左呢间最近都几多好评既盈馆😘

🔸孖宝套餐
▪️盏鬼菠萝咕噜肉
所请谓既盏鬼 原来系用左 #油炸鬼 🤩 好特别👍🏻

▪️清蒸金花海斑仔
住南区既我, 鱼我真系由细食到大
呢条都算新鲜 蒸时间掌握得刚刚好 唔会过老
肉质都几滑👍🏼