餐厅: 意歐
资讯:

2016-03-03 1663 浏览
太耐冇来女人街了,朋友约到旺角聚就search下食咩,点知发现久违了的意欧有点miss 佢便行完街过来了,差唔多10点先行到过去,竟然仲有几多客(心想可以坐个大卡位嘛行到咁累)点知都系冇得坐,不过好肚饿了,我叫左个芝士牛柳焗薯先,今次冇左蕃茄汤(之前好钟意饮佢个蕃茄汤的),而家cut左。唯有饮罗未汤,好在都ok不过都系like蕃茄汤多d,我朋友叫左个西冷焗薯,差不反而佢叫后还上得快过我芝士牛柳,块西冷超大块超开心,我都忍唔住食左几啖,好滑好香同个黑椒汁好惹味,到我个牛柳来了 ,牛柳同d芝士一齐食超好味,不过牛柳唔系配黑椒汁就冇咁惹味,下次转番黑椒汁先得,不过又唔记得个焗薯转蛋碎,唉~太耐冇嚟唔记得左可以转(呢度嘅蛋碎超正),叫左杯double chocolate同荔枝醋绿茶,水准冇变,真系要得闲再过来了
(心想可以坐个大卡位嘛行到咁累
,我朋友叫左个西冷焗薯,差不反而佢叫后还上得快过我芝士牛柳
,块西冷超大块
超开心,我都忍唔住食左几啖,好滑好香同个黑椒汁好惹味
  • 芝士牛柳焗薯