2024-05-01
人见人爱酸菜鱼(宽粉)我哋两个人所以叫咗个regular size,辣度我哋就拣咗小辣,我见佢另外仲有个土豪版for 3-4个人,但呢个份量系足够两个人食有余,鱼肉同宽粉嘅份量都好多,而且鱼肉鲜嫩,宽粉又有口感同索咗啲酸辣汤汁特别好食,如果再多啲酸菜就更加好。经典香辣锅好耐冇食过麻辣香锅,见应该系呢度嘅招牌菜,我哋都唔执输~ 最少要自选5款配料,我哋叫咗肥牛、莲藕片、土豆、金针菇同埋娃娃菜,一样都系叫咗小辣,一上菜就见到好足料好大兜,啲配料索晒啲麻辣汁,食落好惹味!川式口水鸡川菜经典中嘅经典紧系要try try佢,鸡肉够嫩仲要啖啖肉,配埋辣椒油同各种香料,食到停唔到口。柠檬苏打 & 热情果苏打食辣野紧系要叫返杯野饮,够fresh同解辣,唔会特别甜不错!
人见人爱酸菜鱼(宽粉)
经典香辣锅
川式口水鸡