餐厅: 大家樂
资讯:

2023-09-28 144 浏览
好耐之前食过咋咋淋铁板餐印象好好,今次咁啱经过就再食多次~最期待佢既酥皮汤,同埋一串薯片真系好吸引😍唔知系咪因为即整所以都等左一段时间...一上菜即刻将D酱倒落铁板到,即刻咋咋声超过瘾!不过旧蕃茄比我咋㶶左🤣🤣食左薯片先,嗯....唔脆既?!有啲失望😥唔紧要再试下个酥皮汤先!块酥皮完全痴左系个碗到郁都郁唔到😥见到隔离枱拎左碗汤去换左个沙律,唔知系咪因为呢个原因呢🤣不过其实个汤都OK既,热辣辣几好饮。不过块猪仔骨就都几难切,鸡扒就还可以,下次都系唔好叫呢个餐🤣
好耐之前食过咋咋淋铁板餐印象好好,今次咁啱经过就再食多次~
2023-09-11