2009-10-26
我系OPENRICE平时都系唯读闲人,见到D人话呢间系新野就去试下顺便学下网友写食评地方:劲唔就脚,系大马路行入去10MINS左右环境:比较陌,大发现:未见过日本餐有露天座位(中环个D露天都唔会系条马路隔离)食物:1.似食紧西餐多个似日本料理(唔系有卖刺身就叫日本料理0架)2.卷物多以酱汁调味居多(都唔知食紧汁定系食紧卷,究竟呢度CHEF食过日本野未?)Order:18件中刺身拼盆→唔新鲜、摆设根本忍唔起人的食欲(同去食BUFFET刺身摆法差不多)8件寿司(三文鱼、鳗鱼、带子、天妇罗虾)→寿C奇形怪状,一夹未点豉油就散哂,点寿司纸上上有个天妇罗虾寿C相,张相卖相吸引,但系实质就史丹利卷→食到有蕃薯,D卷好多酱汁,唔知食汁定系食紧卷完全唔似系日本0野滋味脆大虾→OK既,不过都系一样觉得似西餐多过似日本餐盐烧鲭鱼→烧得好㶶,卖相唔吸引,之前去过金水、三上等.食过个度D师父都好有心机将条鲭鱼界得好靓,但我唔觉呢间公司的师父有诚意,条鱼介到好似乱咁0黎。见到佢话食满$3XX,有条"鱼立"鱼刺身送,本来都打算食多几十蚊储够等佢送,但最后谂起咪又系街市个D "鱼立"鱼所以都系放弃了。服务态度:楼面
地方:劲唔就脚,系大马路行入去10MINS左右
食物:
Order:
滋味脆大虾→OK既,不过都系一样觉得似西餐多过似日本餐
服务态度:
楼面有3个,加水加得快,但系有个女侍应好似无水洗面咁(黑口黑面),唔知以为系老板,
就算系老板都唔系咁呀嘛,无我地黎食饭你地都唔洗旨意开门啦!
P.S 最后一样野就系个厕所,谂住走前去帮衬下,哗...岩岩有人走左入去大大,臭到怨呀出返黎仲觉得自己好臭,搞错呀,个厕所无抽气,仲惨过去公厕。