2020-04-22 1194 浏览
[🇭🇰香港- 尖沙咀].除左个景有米芝莲一星,食物同服务都好唔得😡一早预订咗呢度嘅招牌"香烤片皮鸭,"点知食完个小食等左成个钟都冇嘢食,系乜𩠌都冇上过🌚片皮鸭三食第一道系食鸭皮,片得系几薄几脆但系完全唔热同份量好少🙈唯一同平时唔同嘅就系配料多好多,特别系有柚子,红椒丝,桂花梅子酱,黑蒜辣椒酱,但个人都系觉得传统嘅青瓜,葱,海鲜酱最夹;二食鸭崧生菜包系全晚最好食嘅,鸭肉炒得惹味加上系热辣辣,三食-香脆鸭崧卷知道系功夫菜但完全食唔到鸭味,嘥晒🤦🏻‍♀️食到都冇乜心机影相,最过份系个"无花果蒜片炒谷饲牛"真系可以话难食,牛肉完全冇味冇质感,调味都出咗事,蒜片味冇,酱汁一pat嘢咁🤯真心唔好去😤.🔻🍽 欣图轩📌 地址: 尖沙咀梳士巴利道18号香港洲际酒店地下.#tummysready #tummysreadytoeat #tummysreadyinhongkong #tummysreadyattsimshatsui #tummysreadyforchinese #tummysreadyformichelin
[🇭🇰香港- 尖沙咀]
🔻