2018-12-10 125 浏览
喺facebook见到有朋友食过呢间既热狗,睇相觉得好吸引而且近我屋企,于是乎放工后顺便去买黎试下,去到时原来呢间店店舖小小只供外卖,个招牌都几吸引,好有美国style。热狗有九个款式选择,有啲口味都几特别,有三款热狗做紧promotion,只系$25,仲可以加$10升级套餐,但香辣手撕鸡卖晒,另外两款我又无兴趣,所以都系拣自己钟意食𠮶啲啦! 最后决定买两个拎返屋企同屋企人share,拣左招牌热狗同埋黑糖苹果手撕猪,以前喺第二间餐厅食过猪柳配苹果蓉系几夹几好食,呢个加左自家黑糖酱就试下啦! 另外可以加$18转套餐配薯角同汽水,我自己对炸野同汽水兴趣普通,所以无加。招牌热狗即叫即整热辣辣,卖相几靓,份量够,除左有肠之外,配料有辣肉酱(牛肉)、粟米脆片、秘制芝士同自家制酱汁,配料份量够多,口感好丰富,肉酱好够辣,秘制芝士都几好食,热狗包唔会好干身。黑糖苹果手撕猪即叫即整热辣辣,份量够,除左有肠之外,配料有烤汁猪肉丝、肉桂苹果酱同自家黑糖酱,配料份量够多,肉桂苹果酱甜甜地,猪肉丝好juicy,两样野一齐食系好夹。留意返,因为即叫即整既关系,落完order之后都要等一段时间,如果撞正人流多既时

招牌热狗
黑糖苹果手撕猪

留意返,因为即叫即整既关系,落完order之后都要等一段时间,如果撞正人流多既时间都真系要等几耐下,不过有两张櫈比你坐住等,但通道比较窄,唔坐既就要企喺侧边避开人流。
2018-12-05
30 分钟 (外卖自取)
  • 招牌热狗