2016-03-13
因为要就返每位同事,今年既烧烤地点由西贡转左黎旺角,交通够晒方便从来未试过系旺角bbq,平时已经人多车多,仲边有位bbq?多谢David book到呢间bbq!未见官先打三十大板!未食已经要行7层楼梯,真系攞命!上到去见佢间开两个场,我地9个人,人地都系,位置好松动!灯又够,又望到旺角既夜景。因为饿了,即刻去攞野食既地方睇下,整齐干净!有扒,丸,肠,鱼等等,仲有面包tim!雪柜野饮都够晒冻,爽!其实食物都系一般既食物,好似丸咁,都系一般冻肉舖买到既,没任何特别,但我喜欢猪颈肉,少少辣又腌得几好味,不过有同事话食物偏咸,我食食下都觉,特别系鸡翼,Size我觉得细只左d,味道亦偏咸,师傅重手左d!粟米唔系好甜,而且无咩香味食物,饮品我觉得算中规中矩啦!两个场都有个阿叔睇住,唔知佢系咪系度住架呢?我地见到佢系度整天线挂住烧,我都无乜点影相
挂住烧,我都无乜点影相