早几日放长假响尖沙咀K11 Arts Mall 行街街,俾我冇意中发现君兰面包厂已静鸡鸡进注九龙区😍以前想食佢一系要过海去铜锣湾,一系就要去到新界北,而家终于可以轻轻松松随时随地都食到佢🤤九龙区新店有好多款充满港式风味嘅包点、甜点选择。其中🥥包括新分店限定忌廉筒,共有六款口味,除左有原味选择,仲有菠萝、开心果、紫薯、士多啤梨香甜选择;其中一款仲突破传统,佢哋自家创作出🥓烟肉薯仔筒🥔,超惹味香口,每件细细件,真系可以食完一件又一件😋🥥巨大版嘅牛角酥,大大件,见到就忍唔住要一口咬落去,件件充满香滑忌廉,有开心果、黑芝麻、柚子及 Tiramisu四款选择🥥仲有仲有多款精致港式曲奇,大家到店后可以自助夹,食几多夹几多,完全实现零食自由😍

九龙区新店有好多款充满港式风味嘅包点、甜点选择。其中