头盘会送两款餐包,一个系香脆嘅蒜蓉多士,一个好松软系芝麻面包仔,真系唔错嘅餐包餐汤系南瓜蟹肉汤有好香浓嘅南瓜味,而且配有蟹肉嘅鲜味,加上少量忌廉令个汤更加香滑。另外叫左牛肉千层阔面,牛肉系占劲多份量,绝对唔系岀面加一层薄薄嘅牛肉就算,每一淡都系满满嘅牛肉。牛肉亦觉得唔会好烟韧,配埋芝士同蕃茄酱就唔会觉得好寡。西班牙黑毛猪嘅猪肉系非常之嫩滑,佢哋煮到猪肉里面仲有少少粉红色,咁先系熟得黎又嫩口。而且仲好juice添,配埋黑醋汁令人更加开胃,味道仲几夹添。而且佢仲有脆口薯角同大大条菜做配菜,感觉有点fusion 菜,整体份量唔少👍🏻估唔到最后杯热奶茶都唔惹小,奶味又足,茶香够浓,唔洗加糖已经好好味~