而家去九龙城觅食吾再净系泰国菜专利🤪 都已经食过日本菜又食过西餐🍴 而我最近去左呢间位于宋皇台站 一行出黎就见到成间黄色超Sharp既意大利Pizza店「Mama Mia! Pizzeria」🇮🇹🍕Pizza Set for 2 $198套餐包括了一款Pizza 一款小食 和两款饮品🍴• Four Cheese 芝士四重奏餐厅提供9款9吋既Pizza作选择 我地就拣左「Four Cheese」🧀 用上淡淡酸甜味既Mozzarella Cheeese ; 带有轻微咸味既Cheddar Cheese ; 充满烟熏香气既Smoked Cheese 同拥有浓郁乳香既Gorgonzola Cheese😍 经过窑炉烤焗后 百般既芝士香味系口腔大爆发💥 芝士控必试❕• Homemade Meat Ball 自家制肉丸好耐无系香港食到一间餐厅既Meatball系劲想encore🤩 Meatball够大粒之余 内里仲呈现粉红色 而每一啖都好juicy🤤 配上自家制既肉酱 非常开胃又惹味❕Beef Ragu Parpadelle 烩牛肉宽面 $118牛肉经过炖煮后肉质软嫩多汁 入口即化🥩 再搭配埋Chef

Pizza Set for 2 $198
套餐包括了一款Pizza 一款小食 和两款饮品🍴

• Four Cheese 芝士四重奏

• Homemade Meat Ball 自家制肉丸

牛肉经过炖煮后肉质软嫩多汁 入口即化🥩 再搭配埋Chef既特调酱汁 宽面索哂啲精华 滋味浓郁 一试难忘😋

另外Menu上仲有两款特式既小食都十分推荐❕
• Nduja Spicy Pork Sausages Croquettes 酥炸薯球酿辣肉酱 $68
• Yu Kwun Yick Chicken Wings 余均益鸡翼 $58

Four Cheese 芝士四重奏

Homemade Meat Ball 自家制肉丸

Beef Ragu Parpadelle 烩牛肉宽面

2024-08-20
  • YuKwunYickChickenWings余均益鸡翼
  • NdujaSpicyPorkSausagesCroquettes酥炸薯球酿辣肉酱
  • BeefRaguParpadelle烩牛肉宽面
  • HomemadeMeatBall自家制肉丸