🥗🥩石一烧(九龙城店)🐂🥓同老公庆祝结婚周年饭,想环境静少少,九龙城呢边远离尘嚣,又未到中心地带,岩哂我地需要👍🏻老公又想饮啤酒同食烧肉,的确非常适合今次去叫左:极上和牛盛会2人前 ($698)🔸前菜(三品)-日本小甜薯、柚子酱汁蟹棒、辛辣带子裙边 + 沙律 - 小碟味道特别,摆盆精美,沙律配芝麻酱夏日炎炎非常适合,唯独觉得摆盘可以再美观多啲🥗🔸樱花虾味噌汤🦐非常之浓厚嘅味噌,樱花虾不吝啬,好多分量🔸主食和牛盛会🥩+菇盛会 - 日本九州A4和牛上前腿肉 & 澳洲和牛封门柳 & 日本九州A4 和牛三角胸,枱上备有烧肉汁、岩盐、自家盐、黑椒的调味料,烧肉汁令肉味锦上添花!肉质肥美,带油香,入口即化又齿颊留香👍🏻🔸紫菜白饭+稻庭乌冬 - 饭面最好就可以都试晒🤭烧肉油脂可以俾饭粒吸收,面有可以中和牛嘅油腻,非常好。🔸饮品 - 冻咖啡 & 冻柠茶🔸日式甜品 - 甜品好有趣,绿茶粉俾我哋自己混合做绿茶酱🍵再陪云呢拿雪糕,别具风味精致绝伦,又有互动性🔸我仲挑战啤酒大奖:系限定时间内7秒(男士)/9秒(女士)饮完一杯 350ml ,结果我完成唔到,差少少。不过活动好有趣。几有心思食完都觉得好满足,下次
🥗🥩石一烧(九龙城店)🐂🥓

今次去叫左:极上和牛盛会2人前 ($698)

🔸樱花虾味噌汤🦐非常之浓厚嘅味噌,樱花虾不吝啬,好多分量

🔸饮品 - 冻咖啡 & 冻柠茶

🔸我仲挑战啤酒大奖:系限定时间内7秒(男士)/9秒(女士)饮完一杯 350ml ,结果我完成唔到,差少少。不过活动好有趣。几有心思食完都觉得好满足,下次再约朋友烧肉都可以再过黎,系好味同宽阔既选择👍🏻
2024-04-13
庆祝纪念