餐厅: 渝薌烤魚
资讯:

2024-06-25 67 浏览
.成日去九龙城打波🎾所以九龙城嘅美食我都食得7️⃣7️⃣8️⃣8️⃣今日要推介一间专食烤鱼的系我等1️⃣次食烤鱼啊😝🤗🤭要好好记录一下😊.烤鱼可以选择钳鱼或鲩鱼🐠🐟店员话钳鱼啲骨🦴细啲嫩滑啲而且唔喺度度地方有所以选了麻辣味钳鱼试试🔥 $340始终系第一次食 一上枱好震撼原来都几大条😮表面铺满好多辣椒🌶️香气扑鼻♨️,令人垂涎欲滴🤤我一直以为烤鱼会好干好硬原来 完❗️全❗️唔❗️系❗️鱼皮烤到脆脆的而咬落去鱼肉又十分嫩滑😋而且真系冇乜幼骨原来烤鱼系咁好食㗎😝😝🫶🏼必加莴笋,金菇同水晶🔮薯粉三样都索哂啲麻辣鱼汁好惹味🤤🤤尤其是🔮薯粉烟烟韧韧好正👍🏿.食完烤鱼可以加汤打边炉🍲点少得美国肩胛靓牛肉🥩 $86一大盘 性价比都几高雪花分布平均牛肉入口即溶绝对系必点配料🫶🏼.仲有串烧食呀🍡🍢烤白鳝串系大大大推荐 $52/串外皮烧得好香脆白鳝咬落去嫩滑肥美仲有适当嘅鱼油好香口忍唔住要再encore👍🏿.除此之外仲有多款熟食小炒可选择梗有一款啱你😁店舖已经开业十几年好多九龙城街坊都推荐😊🥰😍店员服务态度都好好最后我想讲食辣嘢🌶️配啤酒🍺,感觉真系一流🫶🏼😂🫶🏼😂..📍九龙城衙前塱道12号地舖.
[渝芗烤鱼🐠]
所以选了麻辣味钳鱼试试🔥 $340
始终系第一次食 一上枱好震撼
原来都几大条😮
表面铺满好多辣椒🌶️
香气扑鼻♨️,令人垂涎欲滴🤤
我一直以为烤鱼会好干好硬
原来 完❗️全❗️唔❗️系❗️
鱼皮烤到脆脆的
而咬落去鱼肉又十分嫩滑😋
而且真系冇乜幼骨
原来烤鱼系咁好食㗎😝😝🫶🏼
必加莴笋,金菇同水晶🔮薯粉
三样都索哂啲麻辣鱼汁
店舖已经开业十几年
好多九龙城街坊都推荐😊🥰😍
店员服务态度都好好
最后我想讲
食辣嘢🌶️配啤酒🍺,感觉真系一流🫶🏼😂🫶🏼😂
📍九龙城衙前塱道12号地舖
2024-06-19