2022-11-30
好味指数:👅👅👅抵食指数: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻回头指数: ⭐️⭐️⭐️经常系又一城一带出没,呢间Amaroni嘅感觉好家庭式,装修靓 座位阔,好岩一家大细一齐黎,所以平时自己一个从来冇黎过🤔原来佢午餐都好多选择!一律有汤/沙律+饮品☺️由98 至248 嘅选择都有,每个价位都有6-8个choice! 1️⃣牛肉薏米汤配蒜蓉包 首先当日餐汤有 牛肉薏米汤🤔似杂菜汤加左牛肉薏米👍🏻几特别 小插曲😥汤匙连蒜蓉包送上枱时仲沾有朱古力酱😰当然叫咗待应即时更换 但对餐厅的衞生有点保留🫡1️⃣香草鸡扒配蕃茄意粉主菜方面,叫咗个香草鸡扒配蕃茄意粉,鸡肉嫩滑但鸡下脾的鸡皮稍㶶🫠有阵㶶味 反而蕃茄意粉意外地出色🥰 好多鲜茄肉 虽然好可能系罐装茄肉,但比人感觉好足料唔系求求其其的肉酱意粉👍🏻Menu: https://web.jh8.tw/upload/casual/MENU/amaronislunch.pdf.总结🤓以九龙塘地段黎讲 ~$100 有得食个有服务有前菜有饮品嘅lunch set. 系抵的 (宜家啲小店cafe 都$100up) 不过质素就正常普通 胜在pasta 多选择 🫡 黎开又一城想要家庭式西餐可以一试
抵食指数: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
回头指数: ⭐️⭐️⭐️
1️⃣牛肉薏米汤配蒜蓉包
首先当日餐汤有 牛肉薏米汤🤔似杂菜汤加左牛肉薏米👍🏻几特别
1️⃣香草鸡扒配蕃茄意粉
Menu:
总结🤓以九龙塘地段黎讲 ~$100 有得食个有服务有前菜有饮品嘅lunch set. 系抵的 (宜家啲小店cafe 都$100up) 不过质素就正常普通 胜在pasta 多选择 🫡 黎开又一城想要家庭式西餐可以一试!