2017-05-24
话说成班同事今日做野做到颓颓地!所以就决定放工去轻松下!食餐返劲既!所以就拣一间抱膝畅谈既好地方!近近地,拣左公司附近一间打边炉!谂住放工繁忙时间要等好耐啦!点知唔驶等位✌🏻间野近观塘间公司,附近又有巴士站,方便晒我地d打工仔!阿姐好好人,见我地6个人都比左张8人枱我地!拣左个168既set!可以无限添加:特选肩胛牛肉,美国黑豚肉,黄金鸡,特选牛脷,海产盛盘(有蚝,青口,鱿鱼)因为我地6个人,所以就上左犹如一座山既牛猪鸡同海鲜拼盘除此之外,我地仲夹左唔少菜呀!丸呀!肠呀!选择都好多,例如:金菇,冬菇,生菜,娃娃菜,蕃茄,豆卜!佢d本地手打鱼旦,劲弹牙重点系d餐具同环境好干净!好少打边炉既地方做到尼一点!环境劲舒适!钟意饮酒既我地,都饮左唔少啤酒如果啤酒唔岩既,都有汽水同纸包饮品!岩晒我其中一位同事因为佢唔饮酒食饱饱仲有甜品食雪糕同乳酪!再配埋我最爱既朱古力酱同QQ棉花糖!简直系绝配!尼间餐厅真系唔错!系收工同同事聚下既好地方!性价比甘高既地方系观塘码头果面好少见
所以就决定放工去轻松下!食餐返劲既!
所以就拣一间抱膝畅谈既好地方!
近近地,拣左公司附近一间打边炉!
谂住放工繁忙时间要等好耐啦!点知唔驶等位✌🏻
间野近观塘间公司,附近又有巴士站,方便晒我地d打工仔!
阿姐好好人,见我地6个人都比左张8人枱我地!
拣左个168既set!
因为我地6个人,所以就上左犹如一座山既牛猪鸡同海鲜拼盘
佢d本地手打鱼旦,劲弹牙
钟意饮酒既我地,都饮左唔少啤酒
如果啤酒唔岩既,都有汽水同纸包饮品!
岩晒我其中一位同事因为佢唔饮酒
食饱饱仲有甜品食雪糕同乳酪!
再配埋我最爱既朱古力酱同QQ棉花糖!
简直系绝配!