2020-03-25 143 浏览
之前去九龙城经过已经留意到呢间日式串烧餐厅 今晚终于去左试啦😚 呢到唔算好多座位 想食可以book定位😉一坐低就会先送上一客前菜 今晚系螺肉😋 我地就先试左几串串烧 分别系必吃既妈妈咸蛋猪肉串 富士苹果烟肉卷同厚切牛舌🤤 妈妈咸蛋猪肉串系系免治猪肉串上加上咸蛋黄酱 感觉有啲似咸蛋肉饼 几创新👍🏻 富士苹果烟肉卷同样都系第一次试 爽甜嘅富士苹果中和左烟肉既油腻感觉 值得一试😋 厚切牛舌基本上系我哋每次食串烧必点 呢度嘅烧牛舌质素很高 简单用盐同黑椒调味 已经好Juicy好好食👅之后当然要试下呢到都好出名既玉子烧啦 我地就拣左明太子玉子烧🤤 果然无令我地失望 玉子烧非常滑 火候控制得岩岩好 加上咸咸地既明太子 超好食👅 另外我地仲点左一份南蛮炸鸡 份量都唔少架 炸鸡皮脆肉嫩 配上酸酸甜甜既酱汁一d都唔腻👍🏻主食我地就叫左原条蒲烧鳗鱼定食 鳗鱼表面烧得好香口 肉质保持嫩滑 份量适中😚 记得like埋佢地fb/ig 仲有雪糕做甜品架🌟
呢到唔算好多座位 想食可以book定位😉

一坐低就会先送上一客前菜 今晚系螺肉😋