2021-12-04
系九龙城想揾间🤤地道风味🇰🇷韩国餐厅🍴嘅话,呢间新开嘅🥰水剌间都几抵食!入面唔算好大,🥰小店格局,装修🤩有心思,🪑座位阔落舒适简约朴实。除咗一般🪑座位,亦有传统🇰🇷韩式坐位,坐喺呢个 corner 用餐好似去咗🥰韩国咁。餐厅供应嘅菜式🍲都系地道🇰🇷韩国家常菜,价钱💰经济实惠。前菜🤤款式都唔少有成六款,泡菜🥬好香,黑豆带少少🤏微甜几特别。海鲜🦑豆腐汤🥣香浓带微辣🌶好开胃🤤。鲜甜嘅🐚海鲜加埋香滑嘅豆腐好滋味,配埋饭🍚食感觉好暖胃🥰好满足!海鲜🦑芝土🧀炒年糕十分大盘🤩,而且面头铺满芝士🧀,芝士控必试😍!年糕烟韧软糯☺️捞埋鲜甜微辣🌶嘅酱汁再加上拉丝🧀芝士一齐食🤤一啲都唔会觉得漏,食完一条又一条好正😋!海鲜🐚鲜甜,加上好多芝士🧀同埋个🇰🇷韩式一齐食好惹味👍。🥬泡菜饼🫓份量好大,而且一上枱就有🤩香浓嘅泡菜香味🤤。🥬泡菜饼🫓煎到外面有少少🤏松脆,入边有唔少微辣中带点香甜嘅泡菜🥬好好味!
餐厅供应嘅菜式🍲都系地道🇰🇷韩国家常菜,价钱💰经济实惠。
海鲜🦑豆腐汤🥣香浓带微辣🌶好开胃🤤。
海鲜🐚鲜甜,加上好多芝士🧀同埋个🇰🇷韩式一齐食好惹味👍。
🥬泡菜饼🫓份量好大,而且一上枱就有🤩香浓嘅泡菜香味🤤。