2018-07-29 197 浏览
成日黎九龙城食黎食去都系果几间,今次想试下新野,点知就中哂伏🤮🤮🤮我真系唔知5x个good comment 从何而来?!寻日食完真系嬲到今日即刻要系度打comment🤬🤬🤬,我绝对不是恶意评论,我系亲身惨痛经历!其实我明白香港既泰菜有部分为左迎合香港人口味已经甜多过辣,但系呢间一d都唔辣都算,完全系不知所谓,仲要开系九龙城?!是日我地叫左炸虾饼,猪颈肉沙律,无骨凤爪沙律,青咖哩,蒜蓉包,马拉盏炒通菜,菠萝炒饭,炒蚬,炒金边粉,海南鸡2个沙律叫正常味道但系一d,系一d都唔辣,份量极少!大量洋葱炸虾饼全晚最正常,但系冇桂花蜜极度令人失望🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️-菠萝炒饭食完先知未计加一$118,份量极少,炒饭无味加一埋急冻海鲜😓😓😓-马拉盏炒通菜,好咸,again一d辣味都冇以下食物已经食到好嬲所以冇影相😑😑😑-青咖哩猪(肉片):我第一之见人系用打边炉一大块既猪肉片去整😓😓😓咩料?青咖哩已经系最难唔好食既野,一d都唔辣得咸同椰汁味,仲衰过我自己揾酱料包整-蒜蓉包:劲咸!用黎点咖哩既包整咁咸做乜野?-炒金边粉:好后悔冇影相,我第一次见唔系橙色既金边粉😨😨😨事实与餐牌照片极度不符,c cup
我真系唔知5x个good comment 从何而来?!

-马拉盏炒通菜,好咸,again一d辣味都冇
以下食物已经食到好嬲所以冇影相😑😑😑
-蒜蓉包:劲咸!用黎点咖哩既包整咁咸做乜野?
-炒金边粉:好后悔冇影相,我第一次见唔系橙色既金边粉😨😨😨事实与餐牌照片极度不符,c cup 变左a cup 咁,呢个亦都系点解我地5个人叫左咁多野食既原因....d野细碟到好似食极都唔饱咁,个粉极油又冇味唔知做乜😞😞😞😞
-海南鸡:佢做紧优惠半价,$5x半只....简单黎讲成只冰鲜麻油鸡咁,好油个皮,但系d肉好老同冇鸡味🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
-炒蚬:系大蚬不过都系果句,份量少到冇朋友
就系咁,我地5个人加5杯野饮连加一埋单$961,一人$192!
贵都算,究竟我食紧d乜野🤮🤮🤮一肚气,劲嬲!
下次我都系食返小x谷冇咁嬲!
唔怪之得星期六7点钟都唔洗排队🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️谂起都觉得自己傻仔,咁多间泰菜都可以揾到间咁难食既
P.S.佢门口仲有胡x冲个纸板推荐🤬🤬🤬🤬🤬