2022-11-10 407 浏览
差唔多日日都食咁济,每日由朝早11点开到夜晚11点,基本上好多嘢食都系即刻炸,所以特别好食。个人就最钟意食鸡中翼同埋花枝丸,鸡中翼腌料好特别,唔系得死咸或者死辣,而系带啲香浓嘅芝麻味,其他地方都未必食到𠮶种味,而花枝丸外皮非常之脆,入面唔系𠮶种好粉嘅感觉,就算拎到番屋企摆咗阵都系咁好食。另一样嘢要提嘅系铺头环境干净卫生,见到地下同埋炸炉附近都系干净,唔会好似有啲铺头咁啲油四溅。员工服务态度亦都好好,见我系熟客都会主动同我吹下水,差唔多次次都会送多几样嘢俾我试下。同埋佢哋产品选择都好多样化,每隔一排都会见到有新产品推出,前几日先试完佢哋嘅芝士虾球,都几好食。平时帮衬时不时都会见到唔同优惠,睇得出佢哋嘢食有质素之余,仲好有心机做。Ps 佢哋铺头好似系个小鲜肉做老细,大家不妨去睇下

Ps 佢哋铺头好似系个小鲜肉做老细,大家不妨去睇下
2022-11-09
5 分钟 (外卖自取)
庆祝纪念
圣诞节
  • 胡麻辣鸡中翼,脆皮鸡块,花枝丸,甜不辣,甘梅地瓜