2011-12-14
第四站!!Ceres Boulangerie et Patisserie!!!呢个唔系朋友plan好既一站系我地行行下比我睇到呢间面包舖 ;PCeres Boulangerie et Patisserie?!?!?!即刻问朋友N系咪有苹果裸麦包?!?!!?!?!朋友N话唔肯定,咁我就入去睇下!!点知真系有苹果裸麦包 好兴奋LOLLLL我的确系一个不折不扣既面包痴 HAHAAAAA之前Ceres Boulangerie et Patisserie成日都系排行榜第一但系又系因为个懒字,所以冇去揾!!见到个苹果裸麦包,好大个呀!!!!但系实在大到我觉得我应该食唔哂!!同朋友T SHARE左半个 虽然好饱但系个面包实在太香喇!!!忍唔住食左一小块LOLLL面包密度非常高!!外脆内软湿湿地口感亦都非常丰富提子合桃苹果同真系perfect match!! (Y)几时可以系港岛区见到Ceres Boulangerie et Patisserie呀??
呢个唔系朋友plan好既一站
系我地行行下比我睇到呢间面包舖 ;P
Ceres Boulangerie et Patisserie?!?!?! 即刻问朋友N系咪有苹果裸麦包?!?!!?!?!
朋友N话唔肯定,咁我就入去睇下!!
点知真系有苹果裸麦包
好兴奋LOLLLL
我的确系一个不折不扣既面包痴 HAHAAAAA
但系又系因为个懒字,所以冇去揾!!
见到个苹果裸麦包, 好大个呀!!!!
但系实在大到我觉得我应该食唔哂!!
忍唔住食左一小块LOLLL
面包密度非常高!!
外脆内软
湿湿地
口感亦都非常丰富
提子合桃苹果同真系perfect match!! (Y)