从来未试过任食大闸蟹😍最近朋友推介左我去呢间高质台式小店 @waitwaithea 食大闸蟹放题💓系同大闸蟹教主 @hk.mrcrab 属于同一个集团👍🏻质素一定唔会差✨虽然小店座位比较少 但胜在性价比极高🔥钟意食大闸蟹既要捉紧机会啦😍🦀88分钟任食大闸蟹 4-5两放题 每位$598🦀一坐低 店员就会奉上四只蟹乸 只只都新鲜又大只 好多实正既蟹膏 香浓又邪恶!未食完店员已经奉上另一转蟹公😂 蟹公11月就较多白膏 食落好creamy 真系好满足💓大闸蟹有几款口味 分别有盐焗、清蒸、麻辣 试左用盐焗 必有一反风味 越食越上瘾!除咗大闸蟹任食之外 餐厅仲提供咗好多款嘅台式小食、饮品同甜品🔥大部分款式都加啲蟹膏上去😂包括生滚大闸蟹粥、蟹油香辣鸡煲、蟹粉花枝丸、蟹粉贡丸、蟹粉水饺等 我同友人都比佢地既蟹粉贡丸惊喜到🙌🏻平时唔钟意食贡丸既我地 食落爽口弹牙 内层实正香口 即刻encore多几粒👍🏻仲有唔同款式嘅台式美食 有一口麻辣鸭血、蚵仔卤肉饭、阿宗面线、盐酥鸡粒、厚烧鳗鱼 都充满台式风味 而且味道好有惊喜 蚵仔卤肉饭啖啖都好饱满 卤肉好香浓 食落好满足 厚烧鳗鱼都系必试!饮品方面选择都好多 真

🦀88分钟任食大闸蟹 4-5两放题 每位$598🦀

饮品方面选择都好多 真系必饮黑糖珍珠鲜奶✨仲有奶盖、果茶、珍珠系列 甜品就系网红店
@196handy_taro 既芋圆 食落大粒烟韧 唔算弹牙 但系配合埋黑糖姜茶又真系几夹!
2022-11-06
  • 士林盐酥鸡