2023-02-27
九龙城好多嘢食,今日试咗呢间渡边屋,真系好高质要推介俾大家舖头面积唔大,都系坐喺吧枱,直接望住新鲜嘅鱼生,望住师傅即场制作俾你,所以保证新鲜新鲜嘅鱼生海胆生蚝就喺你面前先来牛油果芝士三文鱼卷,厚厚牛油果creamy ,配上新鲜三文鱼一绝件件足料架跟住系并盘渡边屋寿司盛盒,可样样试下,但真系样样都咁好食,虾头虾羔都非常多特别钟意系三文鱼腩,黑濑油甘鱼,北海道帆立贝寿司,全部肥美鲜甜,要另外再叫,帆立贝好厚身,三文鱼腩啲纹路好靓,油脂分布100分,另外不得不赞师傅刀工,系三文鱼腩上再界2,3刀,口感一流餐牌上大拖罗寿司写必点,当然要试,OMG,入口爆油溶化,真系必点啊正常嘅我已经饿,但太好食,再叫蒲烧鳗鱼青瓜手卷,海胆北海道帆立贝手卷,手卷另一种食法,一样出色,紫菜脆卜卜员工礼貌都不错,又主动不断帮加茶,呢餐完美
新鲜嘅鱼生海胆生蚝就喺你面前
件件足料架
员工礼貌都不错,又主动不断帮加茶,呢餐完美