2023-06-04 116 浏览
从来冇谂过买杯咖啡除咗可以帮到间店之余仲可以支持到Busking呢个活动.天时暑热,真系随时随地都需要补充水份.经过中环街市,买杯饮品饮下先,见到呢间咖啡店写住买啡撑busker,觉得几特别,价钱又唔太贵,于是决定支持下,买咗杯云雾瑰丽(无咖啡版本)$45及粉红解放$50,前者系由玫瑰花瓣及牛奶梳打整成,至于后者其实即系西柚、柠檬、利宾立及咖啡整成,云雾瑰丽卖相靓,下层系粉红色上层系白色上面再加啲玫瑰花瓣,卖相吸引.两杯饮品味道调校得也不错,不会过甜,整体来讲不错,加上又可以支持本地音乐,成件事很有意义. @thecornercoffee_hk #busker#busking#coffee#中环街市#音乐#Music #thebuskingcorner #theotherbusker #饮啡撑Busker #hkcoffee #hkcoffeeshop #centralmarket #thecornercoffeeshop #punchycoffeeroaster #welovecoffee☕️#咖啡#コーヒー