2024-05-17 60 浏览
一望见到呢间盈图中菜馆,喺大角咀四处寻找,我哋就决定入去试吓!餐厅环境舒服无误,简约精致且保持住高级中菜馆嘅格调,流露出优雅不失喺地气气嘅质素!☺️当然就要同大家分享我哋所点嘅几款美食❣️❣️超值乳猪龙趸宴❣️抵食无得顶啦🔥❣️鸿运乳猪全体❣️乳猪整只来,呢就系中式嘅奢侈!肉质甜美,皮薄如纸兼且焦香四溢一试即知,真系几岩我哋嘅胃口️🥰❣️沙律海皇卷❣️鲜甜味十足嘅海鲜卷,外酥内软,配料新鲜爽口,呢款绝对可以攞得黎充满新鲜风味嘅开胃菜💕❣️海皇鱼肚烩燕窝❣️燕窝好香滑,而且呢个鱼肚超夹,鱼肚鲜味十足,加埋燕窝,滋润养颜!❣️龙蛟皇螺鲍片扣鹅掌❣️本身我自己好钟意食鹅掌,连埋呢个鲍鱼片一齐食!真系好夹!❣️脆皮一品烧鸡❣️一品烧鸡,肉质嫩滑,而且香滑味美,劲好食 同一般烧鸡真系大大唔同!鸡香四溢,实在令人垂涎三尺🥺❤️‍🔥今日嘅美食之旅非常满意,无论系服务定系食物,都系一流,值得再来!
当然就要同大家分享我哋所点嘅几款美食❣️
❣️超值乳猪龙趸宴❣️抵食无得顶啦🔥