2007-01-25 3 浏览
21/01/2007 (日)星期日无乜野做,一个人过左葵芳「BEST BERRY」HEA...本想饮杯咖啡+件cake,店员好nice,主动介绍D餐比我~差唔多价钱,但系多个雪糕!我一边打机一边叹!坐左个几两个钟!店员都无过黎骚扰我,亦都无不肖o既样。值得一赞!个餐有(美式咖啡+ 乳酪蛋糕+ 生果配雪糕)咖啡:味道正常,OK。乳酪蛋糕:几好味,不过如果成旧都系就好味D,因为净系得蛋糕面o个层系乳酪味!不过都好软熟!生果配雪糕:生果粒新鲜,可以拣3款!个乳酪味雪糕仲好特别添!真系好正!※P.S. 会再黎食雪糕,好过成日都去Starbucks,饮同款咖啡。呢度较fresh!同埋呢度有两部电脑上网!仲好似可以无线上网添(如果大家有notebook)~ 同埋都几多外国人入黎食野!真系几好!又抵!
21/01/2007 (日)

个餐有(美式咖啡+ 乳酪蛋糕+ 生果配雪糕)

咖啡:味道正常,OK。