2016-05-14 1801 浏览
由2位日本师傅主理🇯🇵,大阪烧为主。店内环境舒适,有梳化位同bar枱选择。必叫推介: 芝士蛋奄列🧀(可叫师傅切多份,视乎人数而定),炒鸡肾(上面个西柚酱好醒胃) ,炒面饭 (面会切到细细条同个饭好夹)烧大虾🍤(连个虾头都好趣好香口) 关东煮也很不错!甜品我每次都会叫甜薯雪糕🍠,甜薯会先烧香,热哄哄,跟那云呢拿雪糕相当配合。有次甜薯卖晒,个年糕雪糕🍦都不错!饮品我特别喜欢可乐 calpis, 酸酸甜甜可以食多好多嘢!👍🏻👍🏻👍🏻要提提大家如果想订晚饭时段,最少早一日订位,如果人数不多,bar枱位比较有feel, 因为师傅响你面前整,整完d野食可以即刻上枱铁板上,仲会keep位温度!😋另外,营业时间系晚上六点至零晨三点,星期日唔开,所以又多一个铜锣湾宵夜圣地了!
由2位日本师傅主理🇯🇵,大阪烧为主。
店内环境舒适,有梳化位同bar枱选择。

烧大虾🍤(连个虾头都好趣好香口) 关东煮也很不错!

• 芝士蛋奄列
  • 烧虾