2022-09-18 1562 浏览
今日有幸被朋友邀请到预约困难店西湾河既合时小厨,因为听讲要早成大半年订先有位😳😳😳而且睇过 YouTuber 介绍都觉得非常吸引Menu 已于饭局前事先安排好,先黎个足料香煎莲藕饼,入面系有芫荽,非常香口🤤玫瑰露醉虾会系客人面前将虾由仲识跳,贯醉佢再放火兜熟,打卡一流,不过可惜唔够火喉炒得唔够香口,似蒸多 D,而且虾入面仲系半生😅杏汁菜胆炖白肺汤就极之抢手,非常滋润,最爱浓浓既杏汁味☺️花雕黄油马友都好出色,马友够肥够滑,加埋花雕酒香又香又中和返鱼油太漏既感觉👍🏻👍🏻茶香烟熏鸡个皮系好 smoked,但反而嫌佢太熟唔够滑当晚实在太丰富,其实整体黎讲食物都唔错,不过硬系有 D 失准位扣分,所以完全冇其他人讲到咁神,如果下次咁岩又有位比我摄都会考虑既😆😆😆

杏汁菜胆炖白肺汤就极之抢手,非常滋润,最爱浓浓既杏汁味☺️

茶香烟熏鸡个皮系好 smoked,但反而嫌佢太熟唔够滑