2024-09-17 705 浏览
金漆招牌一朝丧包点替工成祸根酸辣汤冇咗猪红丝 大量粉丝少咗木耳丝 问咗个靓靓服务员 猪红佬好耐冇货交嚟 如果你要木耳丝我加返俾你 醉鸡翼真系最经典喇 鸡中翼中开 烂烂碎碎嘅鸡肉 有酒味 咸到改写你嘅人生鲜肉小笼包 鲜肉嘅血水可以在蒸包嘅过程中从多角度多方位流出 见到你都唔想食𠮶只蜜汁火方 以前未搬仲好地地 件戈包都松软 而家就死实实 炸银丝卷 做包点𠮶个真系要打屁股 银丝卷个面都可以做到穿窿 炸嘅时候啲油可以渗入银丝卷里面 你估我食油浸银丝卷咩?一把年纪的我 三六九 四五六 老正兴 乔家栅从细食到老 听到老 一间一间咁执笠 味道已经从记忆里慢慢消失 唔好要我将上海菜变成谭咏麟的幻影啦!依家香港出现嘅新派上海菜仲可以越开越多 真系你地自己迫自己㗎!永别了
金漆招牌一朝丧
包点替工成祸根