2008-06-30 38 浏览
晚饭系食韩国餐,同埋仔仔去食一个二人套餐,有两款烧肉,我地拣左牛肉同鸡肉,另外仲有一煲辣豆腐海鲜汤添,以为会唔够食要再加野食之际,原来仲有八碟前菜,有泡菜,菠菜,鱼仔干,大豆芽菜等等,想赞吓佢地个泡菜真系做得好有水准!!正!想叫白饭之际,侍应已经把白饭送到面前,因为原来个餐系包埋白饭架,都唔知点解佢地唔写埋落个餐牌度..个辣汤好好味,好钟意食佢既脆肉瓜,好甜,汤入面仲有海鲜,有虾,鱼,令到个汤更加鲜甜!烧肉腌得好好味,特别系牛肉,唔会太过咸!烧到一半,侍应自动自觉帮我地换埋个铁板,因为中间已经烧到黑哂,服务都几好,埋单三百几,其实唔算平,但系食物几有水准,所以都会再嚟帮衬架!