是咁的,星期日晚饿底与友人兴起入西贡hea。夜晚来到码头附近找海鲜食,经过全记,门口的姐姐热情地介绍二人餐,说海鲜一定新鲜,唔新鲜包换,好,就试下呢间米芝莲。二人餐有四个海鲜一个菜,再有糖水,盛惠299个大洋,价钱seem reasonable,但,第一碟来的炒蚬,竟然是。冻。的!似是炒完放凉左,叫侍应帮我们换过碟,她没有理会,叫另一位侍应,仍然不理我们,叫到第三个阿姐,才说帮我们炒返热,what? are you ok? 炒返热,啲蚬咪老晒缩晒水?我们坚持要换过碟,阿姐口说ok,不过第二次上枱的蚬,仍然是。不。够。热!好明显是原碟落镬返炒两野再拎出来🙄龙虾,细只都算,肉仲老到一个点🙄,芝士味就是普通酒楼食到果只味,无咩特别。扇贝,两只,size中等,又是普通酒楼水准,不过碟失。椒盐墨鱼,佢个椒盐唔系脆既,系一种沙沙地既口感,呢个叫做成个餐最好食既一样野。白菜仔,碟菜几好,够嫩。总结:呢个价钱,咁既水准,我地唔会再来第二次!
是咁的,星期日晚饿底与友人兴起入西贡hea。

扇贝,两只,size中等,又是普通酒楼水准,不过碟失。

白菜仔,碟菜几好,够嫩。

总结:呢个价钱,咁既水准,我地唔会再来第二次!