2023-12-17
之前已经好想食呢间餐厅,但以为得大埔有,点知原来观塘都有间!我哋叫咗个晚市两人套餐~包餐汤,前菜,主菜,饮品各2都只系$368!劲抵!是日餐汤 蕃茄汤酸酸地好开胃!不过男朋友就觉得偏酸🤣前菜意大利风干火腿拼盘火腿拼盘有24个月parma ham、salami同coppa ham,唔会太咸都几好食白鳀鱼茄子蓉多士醋渍白鳀鱼酸酸地咸咸地几夹~新鲜波士顿龙虾意粉波士顿龙虾都几新鲜几大只,啲肉唔会系好梅𠮶种,都几弹牙,不过肉嘅份量就唔算好多~意粉份量都好多,而且好挂汁,口感带点烟韧,好食!慢煮牛面颊红花意大利饭牛面颊肉味好浓郁,肉质超腍🥹好有胶质,意大利饭汁唔会太腻,两者好夹!Panna cotta超高欣!奶冻超嫩滑奶味都好浓郁!同热情果酱好夹!Overall食物都好高质!晚市368二人餐性价比都好高,而且餐厅都几有feel,庆生聚餐都一流!
是日餐汤 蕃茄汤
酸酸地好开胃!不过男朋友就觉得偏酸🤣
前菜
意大利风干火腿拼盘
白鳀鱼茄子蓉多士
醋渍白鳀鱼酸酸地咸咸地几夹~
新鲜波士顿龙虾意粉
慢煮牛面颊红花意大利饭
Panna cotta
超高欣!奶冻超嫩滑奶味都好浓郁!同热情果酱好夹!