招聘中
最高可达 $18,000
最高可达 $21,000
最高可达 $18,000
月薪 (面议)
更多好工 (5)
餐厅: Délifrance (香港國際機場)
资讯:

2019-06-02 385 浏览
次次黎到呢度既时候,选择困难症又会出现🤔特别系嗌二人餐既时候,意粉,饭,包,前菜,餐饮,选择多箩箩.....唯一唔驶拣既系,甜品😂前菜,由于我个主菜太heavy,我拣左Caesar salad做前菜,朋友拣焗薯批最爱既罗马生菜😍主菜出场,系肉酱千层面拼薯蓉,劲碳水化合物既组合😂肥,但美味。野饮拣左野苺有机茶,懒健康咁😂其实咪又系一个茶包。最后,重点黎啦,主角出场,甜品,系蝴蝶酥配云呢拿雪糕🤤松脆既蝴蝶酥配上冰冻既雪糕,perfect match 😍

凯萨沙律

最爱既罗马生菜😍

肉酱千层面配薯蓉

野饮拣左野苺有机茶,懒健康咁😂其实咪又系一个茶包。

蝴蝶酥配雪糕
凯萨沙律