2023-02-02
小编👧🏻二度嚟到位于旺角《GrindSize》,门口写住大大个穷字,穷人卖咖啡,第一次就系吸引小编入去试下🤭,环境装修有2层,上层位置好阔有好多梳化位坐。入去到餐厅,原来有两层,我哋被安排上二楼榻榻米坐,又好多咕臣,好好彩简左日式榻榻米坐,好舒服🥰,打卡位一流。⭐蟹肉明太子流心西班牙蛋饼绝对系惊喜之作,蛋皮好软熟,仲有三文鱼子,一切开蛋汁流晒出嚟,食落中间有超多蟹肉,肉汁鲜甜配上蛋汁,明太子的咸鲜亦都刚刚好,好美味。⭐慢煮澳洲牛面颊·沙嗲煎肠粉睇完个餐牌就忍唔住一定要叫,第一次试呢重配搭,西餐有沙嗲煎肠粉,估唔到果然无令我失望,牛肉经过慢煮软嫩多汁,肉味香浓,好好食,最令我期待嘅煎肠粉配上沙爹汁,肠粉经过慢剪,外皮焦脆,好惹味🤭🌟抹茶鲜奶抹茶迷既小编👧🏻见到可以玩嘅抹茶鲜奶即刻心心眼😍,可以自行调较出自己想饮的抹茶鲜奶的浓度既味道,几好玩,而且抹茶香浓好好饮同埋糖水又可以自己调味,好岩唔钟意饮咁甜既小编。非常推介🫶🏻#cc_cafe推介 #cc_旺角推介——————————————————💕Encore指数:4.5/5 💕服务指数:4/5💕环境:4/5💕推介指数:4/5————————
⭐蟹肉明太子流心西班牙蛋饼
💕服务指数:4/5
💕环境:4/5
💕推介指数:4/5
——————————————————
如果钟意我既分享pls follow —> @cc_foodie_dairy ☺️💕
📍GRIND SIZE (旺角)
旺角通菜街10号地舖
@grindsize