2007-07-22 20 浏览
0黎过呢间酒楼几次,发现二楼同三楼有好大差别,例如食物、服务、干净等方面!我同Christine都认为二楼环境略为恶劣、污糟,服务很差,野食要等好耐,0的侍应叫极唔应,连埋单都好耐。但三楼就完全唔同,地方宽敞,环境干净,坐得舒适,侍应服务还可以,起码好快就应,野食都唔驶等好耐,味道都ok!~其实真系贪呢度唔驶等位,因为我每次都系星期六午饭时间去的,且坐得舒服,味道ok,亦算抵食!~唔明白点解0的人要0系二楼等位,都唔上三楼饮?好似两层0既分别只系三楼茶钱贵$2 - $3~ 如知道点解0既人,希望可以解答0下!~之前午市有个套餐的,包括大、中、小点心各一笼,一个炒饭及一碟炒菜,都只系$68,但昨天我去就没有了。现在是一个烧味例牌加一客饭,$58,所以无噤抵食了!~总括,呢度系一个唔驶等位,坐得舒服,食物ok,价钱中等的饮茶好去处!~