2012-08-26 383 浏览
好耐無幫襯啦, 又家人飯聚, 4人點了3個小菜, 另一人一位焞湯新都會嘛, 就街坊價囉呢個蟲草花燉湯, 足料, 正! 飲完都半飽!最愛欖菜肉鬆四季豆, 油較多, 而且較咸蔥油雞, 雞較瘦, 沒有太多脂肪, 始終都係冰鮮雞, 鮮味欠奉蘇鼠斑, 新鮮魚, 本身已經夠美味, 如果可以蒸少十幾秒應該重好味!新都會做街坊生意, 算OK啦, 會有人替換乾淨碟, 是餐爸爸請, 所以唔清楚幾錢
新都會嘛, 就街坊價囉
呢個蟲草花燉湯, 足料, 正! 飲完都半飽!
OK
最愛欖菜肉鬆四季豆, 油較多, 而且較咸

2012-08-25
OK
2011-02-08 181 浏览
年初五第一天開工,難得友人肯移船就磡,千里迢迢來到與我賀年兼午膳,其誠意實在令人有點感動。原先為了遷就友人不用步行太遠,選了位於北角地鐵站上蓋的「金皇酒樓」,點知原來這酒樓要最少 6 位才接受訂座,接線的女生還著我早一點親身來取位。為了不讓友人久候,我已急步到酒樓,但其門外知客櫃檯竟全塞滿等位的茶客,惟有當機立斷,轉移陣地到不遠處的「彩福皇宴」。豈料好事多磨,這酒樓門外同樣擠得水洩不通,只得再度另覓地方,最後就揀了這間午飯時間仍有大把位的「新都會皇宴」。先講講這裡的午茶收費,星期一至六,大、中、小點分別為 $24、$18 及 $12, 茗茶每位 $8, 價錢着實不比中環一般酒樓便宜。由於只得我們兩人,加上本人食量不算大,所以只點了五款點心。紅運當頭紅油炒手 ($24),其實這碟紅油炒手已經是幾款點心中較為對辦的一個,侍應將紅油炒手放上桌時,一股微微的辣味撲鼻而來。放入口中,雖然未算太辣,但喉間仍被一股輕輕的灼熱感所佔據。不過這個辣汁餛飩就絕對稱不上皮薄餡靚,外層的餛飩皮略帶厚度,沒半點晶瑩剔透,而內裡的豬肉入口也不算鮮味嫩滑,幸好浸着餛飩的醬油並非一味死辣,反而帶點甜味,而且餛飩亦
點心價目
點心紙
點心紙
紅運當頭紅油炒手
紅運當頭紅油炒手 ($24),其實這碟紅油炒手已經是幾款點心中較為對辦的一個,侍應將紅油炒手放上桌時,一股微微的辣味撲鼻而來。放入口中,雖然未算太辣,但喉間仍被一股輕輕的灼熱感所佔據。不過這個辣汁餛飩就絕對稱不上皮薄餡靚,外層的餛飩皮略帶厚度,沒半點晶瑩剔透,而內裡的豬肉入口也不算鮮味嫩滑,幸好浸着餛飩的醬油並非一味死辣,反而帶點甜味,而且餛飩亦包得工工整整,挾起上來也不會鬆鬆散散,配上帶點蔥香的醬油,整體味道也算不過不失。
薑蔥牛肉餃
薑蔥牛肉餃 ($18),其實這個牛肉餃,內裡餡料有點像山竹牛肉,絞碎的牛肉一向不是我杯茶,加上這個所謂薑蔥牛肉餃,竟然沒半點薑蔥味道,餃皮又厚又大塊,咬落質感欠滑溜,亳無口感。至於內裡牛肉,淡而無味,肉質粗躁,牛味欠奉,相信是用了過量梳打粉所惹的禍。曾聽人說過,梳打粉是牛肉的最佳陪葬品,這正是最佳例證。
香焗叉燒酥
香焗叉燒酥 ($18),這個叉燒酥同香焗二字真的扯不上半點關係,其實叉燒酥要好吃,說穿了還是那兩個字「新鮮」,但侍者把這碟叉燒酥端上檯時,竟然無熱度可言,可想而知其新鮮度有多不濟。長條形的叉燒酥,中心餡料位置,平平扁扁,吃起來雖然有點脆口,但就不夠酥香鬆化,外皮硬綁綁得來還有些韌口。味道方面,叉燒酥表層雖泛起輕輕的油光,但蜜味極其薄弱,叉燒餡料亦少得可憐,正一係唔好睇又唔好食。
蘿蔔千絲酥
細心的友人知我愛吃蘿蔔千絲酥 ($24),第一時間給我選了這款點心,可惜味道真的有點強差人意。其實蘿蔔千絲酥一向是我至愛的點心之一,皆因其餡料雖然清淡,不過我卻喜歡那層入口即化的酥皮,與鮮味的蘿蔔絲相映成趣。至於這裡的蘿蔔千絲酥,個子非常飽滿,而內裡蘿蔔絲亦下得十分慷慨,惜其外層入口硬得有如吃賀年的角仔般,未算香脆,而且油膩感十分重,加上其牛龜般大的外形,吃一件已把我的胃納撐得半滿,好彩餡芯中的蘿蔔絲尚算清甜多汁,食落香軟可口。
擂沙湯丸
擂沙湯丸 ($24),其實有時我也愛吃沒湯的湯丸,由於它沒有水分,食落口感會更煙韌。至於這款擂沙湯丸,以黑芝麻作餡,湯丸外層滚滿黃豆粉,輕輕咬一口,湯丸外皮搓得略厚,食落確有點嚼勁,可惜內裡黑芝麻餡,一點動感也沒有,入口又杰又粗嚡,沒絲毫芝麻香氣,而且外層厚厚的黃豆粉吃來十分涸喉,完全不值推介。

這裡食品原來頗令人失望,無怪乎喊面比笑臉還要多,況且這裡價錢亦並不便宜,就以這餐為例,結賬亦要 $140, 可惜食物質素與價錢不成正比,還要食友陪我吃了這個令人搖頭嘆息的午飯,真不好意思。

2011-02-07
點心價目
2010-10-14 75 浏览
一兩個月都會黎一次飲茶,對上一次係上一個星期...食完之後,都覺得要寫個食評...其實佢既點心真係冇乜特別,近呢一兩次水準仲差左....蝦餃︰唔得,個皮好明顯同肉係分離,皮唔滑,個蝦肉落左太多調味,太重味,唔自然....糉︰有陣 up 味藥膳雞腳︰雞腳完全唔林.. 個湯汁就ok係個芝士蝦意粉幾好.. 面層的芝士係焗過的....其實平時去,係因為屋企人覺得唔使等位.... 唔使等位係有原因的...

一兩個月都會黎一次飲茶,對上一次係上一個星期...

食完之後,都覺得要寫個食評...

其實佢既點心真係冇乜特別,近呢一兩次水準仲差左....

糉︰有陣 up 味
藥膳雞腳︰雞腳完全唔林.. 個湯汁就ok

係個芝士蝦意粉幾好.. 面層的芝士係焗過的....

2010-10-02
2010-01-26 79 浏览
上星期日係度飲過茶之後就知道今晚係要返黎飲.其實都唔係太想寫,不過真係好想將咁可怕的經驗同大家分享分享.24-1-2010係我朋友的結婚大日子.5pm到場setup; 見到以經setup好個場可以交比我地.心諗都ok woo...安排音響個d,問呢個部長A就話唔知要問問;等得佢黎我又問部長B就話負責同事要7點先返.咁即係到7點先可以有音樂... 咁你家下play緊個d咩黎嫁?OK算! 我等陣先搵你.最後7點唔見人係部長A 開野比我. 你唔係唔知嫁咩? 到開飯, 乳豬都幾好... 不過d醬成檯得一碟...頭3味都ok. 個翅當然係半真半假啦.不過佢地唔幫客人換碟真係太過分第一次換係到食翅...重要換出黎個d碟有d有毛髮,有d有污跡本來佢係想直接用個d之前用黎分食物個d餐具黎分d翅. 即話佢啦!咁最後佢都用新的...食到最後糖水,其實我都要成日出出入入.不過返到黎食糖水,又比我睇住...係第二個侍應,佢將重有菜的湯匙一野就對左入d紅豆沙到...點食呀..其實食物都叫中下.不過咁的service真係...
上星期日係度飲過茶之後就知道今晚係要返黎飲.

24-1-2010係我朋友的結婚大日子.
心諗都ok woo...

OK算! 我等陣先搵你.
最後7點唔見人係部長A 開野比我.
你唔係唔知嫁咩?

到開飯, 乳豬都幾好... 不過d醬成檯得一碟...

頭3味都ok. 個翅當然係半真半假啦.
不過佢地唔幫客人換碟真係太過分
第一次換係到食翅...
重要換出黎個d碟有d有毛髮,有d有污跡

咁最後佢都用新的...

食到最後糖水,其實我都要成日出出入入.
不過返到黎食糖水,又比我睇住...
係第二個侍應,佢將重有菜的湯匙一野就對左入d紅豆沙到...

點食呀..

其實食物都叫中下.不過咁的service真係...
2010-01-24
庆祝纪念
纪念日
2010-01-21 17 浏览
因開會傾野所以係度食Lunch.order點心...有時飲茶好怕係d點心一野黎晒等到凍晒都未食完;有時又好怕一籠籠上都唔知食好唔食好.今次真係有晒以上問題...order左之一籠籠黎左4籠先.之後又話因為呢樣個樣...我睇四圍又唔爆都係小貓3,4隻都咁樣???好啦突然一野黎晒成檯都係...點心係可以食,又未到見到火都黎不過係岩岩合格個d Lv.咁奶皇包係ok嫁! '最好係佢囉'其他真係唔好點講...炒野都係麻麻.
因開會傾野所以係度食Lunch.
order點心...
有時飲茶好怕係d點心一野黎晒等到凍晒都未食完;
有時又好怕一籠籠上都唔知食好唔食好.
今次真係有晒以上問題...

order左之一籠籠黎左4籠先.
好啦突然一野黎晒成檯都係...

點心係可以食,又未到見到火都黎不過係岩岩合格個d Lv.
咁奶皇包係ok嫁! '最好係佢囉'
其他真係唔好點講...

炒野都係麻麻.
2010-01-17
2009-09-01 82 浏览
暑期將盡,莘莘學子又要收拾心情返回校園,我最愛於開學前,與老爸、一眾兄弟姊妹及其家人共聚一堂吃一頓,祝願年青的學業進步、年長的身體健康,而我們則財源廣進。這酒樓有數款全包宴可供選擇,我們選了這款,希望大家笑逐顏開。笑逐顏開全包宴 每席$1888 連十罐汽水,一勺橙汁和茶芥加一。鴻運乳豬燒味拼盆 有乳豬,叉燒,燒鵝,燒腩仔和海蜇,質素不過不失,乳豬皮仍脆。翠虹腰果鳳片帶子 有翠肉瓜,青、紅、黃椒,腰果炒帶子和雞片,帶子得幾粒,而雞片大部份是雞皮,這碟不合格。炸蝦丸伴沙律海鮮卷 蝦丸頗彈牙,炸得金黃,可點沙律醬,海鮮卷有瓜果和海鮮粒裹著同炸,油膩中見清爽。百花蒸釀玉環 像是玉環瑤柱甫的窮表親,用蝦膠代替瑤柱,賣相倒不錯。肘子雞湯菜膽翅裙 用一大瓦煲上,每人可分一碗多,用料頗豐,有肘子,翅裙,菜膽,湯味濃郁,是全晚最好的一味。福祿金錢海螺片 有小棠菜伴邊,中間放冬菰,頗厚肉,但無菰的香味,海螺片顏色與樣貌頗似鮑魚,老爸愛吃,便由他多吃幾片吧!所以我不知其味如何?清蒸大海石班 火候控制得很好,魚肉新鮮,豉油好味,雖是養斑,但名字叫大海石斑也不怕貨不對辦,因為養斑也是在大海裏的漁排

酒樓有數款全包宴可供選擇,我們選了這款,希望大家笑逐顏開。
清蒸大海石班 火候控制得很好,魚肉新鮮,豉油好味,雖是養斑,但名字叫大海石斑也不怕貨不對辦,因為養斑也是在大海裏的漁排養的。
頭抽香蔥雞 類似豉油雞,肉質和味道都不錯,。
飄香雞粒飯 飯太腍,影響食味。
滋潤甜品 是紅豆沙,不太甜。
美點或壽包 要了美點,但都給了老爸。
合時鮮果 每人一個橙。

這晚的菜式是很一般,招呼也過得去,但大家都食得很開心,因為親情比其他都重要,明年我也會將這快樂延續。

鴻運乳豬燒味拼盆
福祿金錢海螺片
清蒸大海石班
頭抽香蔥雞
2009-05-29 21 浏览
一早起身近近地就來呢度飲荼, 由以前既敦煌, 到新都會, 由細到大來呢度最多! 今次發覺佢地轉左menu, 選擇少左好多! menu以前字細細, 密麻麻, 而家就大大隻字, 少左泰式蝦餅春原卷個d野, 無左魷魚鬚....一眼望落, 都係包多, 港式雞包, 叉燒包一定啦, 上海包點都一大堆! 銀絲卷, 花卷, 饅頭, 菜肉飽, 生煎包, 同樣既野又蒸又炸都當兩款! 如果要食呢d上海野, 我不如去上海鋪, 駛咩來飲茶啊! 特價粉麵有$16.80既墨丸, 魚蛋, 魚片, 水餃, 牛肉....單併粉麵, 呢d都唔方好食, 我不如去"德昌"食! 最後叫左d basic既蘿蔔糕, 芋角, 蝦餃, 蘿蔔絲酥餅, 牛柏葉, 鳳爪, 珍珠雞, 桂花糕....蘿蔔糕 - 全部都係粉, 無料架!蝦餃 - 皮厚, 少蝦!蘿蔔絲酥餅 - 厚粉皮, 得蘿蔔餡, 好難食!牛柏葉 - 成碟已經好少, 仲要係底搵一舊麵根搌底! 竟然收"大點"($20)! 有無搞錯!!!珍珠雞 - 無饀料!成張menu, 小點($11)得3款, 就係牛肉, 炸饅頭, 紅豆沙, 其他主要都係大啊($20), 總括來講, 假日收得貴唔緊要
蘿蔔糕 - 全部都係粉, 無料架!

蝦餃 - 皮厚, 少蝦!

蘿蔔絲酥餅 - 厚粉皮, 得蘿蔔餡, 好難食!

珍珠雞 - 無饀料!

成張menu, 小點($11)得3款, 就係牛肉, 炸饅頭, 紅豆沙, 其他主要都係大啊($20), 總括來講, 假日收得貴唔緊要, 但呢度既出品真係好差!!! 佢地既師傅做野, 真係無用心去做!! 基本上無一樣野係ok既!!! 食野真係買難受!!! 我以後都唔會再來飲茶啦!!!

2009-05-28
  • 無野好食!!
2009-05-09 20 浏览
兒子就讀的幼稚園由麗港城搬到北角後, 我的活動範圍將會伸展到北角去…五月五日, 新舊父母の会役員工作交接完畢後, 一行15人要找個地方吃午飯, 大家都問我意見(只有我是香港人)。 不過我除了到過鳳城外, 沒到過其他食店, 實在拿不出主意。。。其中一位住在附近的太太說有一家吃餃子, 擔擔麵的小店不錯, 但15人會不勝負荷的啊!作罷。15人一同行動其實非常辛苦的, 但日本人就是喜歡, 有安全感云云。走著走著“下山”了, 看到新都會大酒樓。。。一擁而入。分了兩檯, 分別點菜。 點心種類算多, 但日本人不會點沒吃過的。。。所以大路地點了叉燒包 -- 無食 蝦餃皇 -- 非傳統, 超超超大粒, 蝦算新鮮, 不太油膩, 好味。燒賣 -- 賣相麻麻;四粒黏埋一齊! 不過味道合格。鮮蝦菜苗餃 ーー 無食鮮蝦帶子餃 ーー 味道同蝦餃差不多, 吃不出帶子味,但有翠玉瓜粒不油膩。OK 嘅.灼唐生菜 & 灼菜心 -- 分量合格桂林辣醬炒牛河 -- 多油, 不辣 (我戒了牛肉只淺嘗一口河粉而已)半隻燒鵝 -- 我建議取代福建炒飯點的,因為海報說燒鵝由前深井名廚主理, 自從我在香港沒駕車起12年沒到過深井了--

走著走著“下山”了, 看到新都會大酒樓。。。一擁而入。

叉燒包 -- 無食
燒賣 -- 賣相麻麻;四粒黏埋一齊! 不過味道合格。
鮮蝦菜苗餃 ーー 無食
灼唐生菜 & 灼菜心 -- 分量合格
半隻燒鵝 -- 我建議取代福建炒飯點的,因為海報說燒鵝由前深井名廚主理, 自從我在香港沒駕車起12年沒到過深井了--深井是無車唔駛去的地方!)

紅豆沙 -- 豆少太甜, 陳皮味太重
杞子桂花糕 -- 有一位特別愛吃 (我覺得可以好d, 加d蜜糖可能香d)
合桃露 -- 雖有合桃味, 但太甜, 太稀.
擂沙湯丸 -- 即做嘅, 真係要等15分鐘, 入口又軟又暖可惜黑芝麻餡不流沙又不夠香.

其實燒鵝最先上檯的, 我們的另一檯見到大大碟的燒鵝有點“震撼”她們也追加了一碟。

燒鵝賣相可以, 但SIZE比較小(同我記億中的深井燒鵝比)入口仍有餘溫, 皮雖不太脆但鵝肉入味且香料味道適中,真的有深井風味,可惜鵝的本身質素不高, 肉質較韌和硬浪費了大廚的功力, 有點可惜。 不過只賣$138的街坊小菜又怎能強求呢?

服務: waitress 不慇勤, 開始時兩張枱的點心搞亂了也不理....不過算了, 我們自已搞掂. 後來我們吃得太飽了見仲有點心未到, 請部長cancel, 佢二話不說立即搞定. 我正想問擂沙湯丸點解咁耐, 部長已答, 仲有兩分鐘, 還請我傳譯給大家知道....最後還送我們每人一張$50cupon.

我本來不寫這餐食評的, 但看到她的其他食評大部分ok, 笑臉比較少 . 吃過他們的出品其實好過ok嘅, 咁我比笑臉啦, 因為我們一行15人是笑著離開的.

真希望下次光顧是各方面都會有進步.
2009-05-05
2009-02-28 19 浏览
今晚同老公2個去左食dinner, 叫左半隻豉油雞$38, 味道清清地, 唔會太鹹, 雞肉都幾滑下, 哩碟雞係特價小菜, 特價小菜總共有6-7款任揀, 2位可選一款.檸汁香酥骨$6x, 味道普普通通, 肉質就麻麻地, 多數都係中間有條白色軟骨既肉, (煮開飯既都會知近軟骨既肉會硬少少唔夠淋) 雖然肉質麻麻地, 但係炸得唔錯, 唔算肥膩, 配檸汁都幾開胃下.再叫一個魚湯浸菠菜$58, 我覺得蒜頭唔夠多, 魚湯湯底唔夠濃, 成碟餸都唔夠味, 太清淡.加一個白飯, 另送5片西瓜, 不過真係好細塊下.用左上次食晚飯送既$50 coupon後, 埋單每人$75, 再令送一張$50 coupon供下次晚飯用. 如果唔係有張$50 coupon, 我諗我下次都唔會再幫襯.

加一個白飯, 另送5片西瓜, 不過真係好細塊下.

• 特價小菜 - 豉油雞
2009-01-11 24 浏览
来到北角下午茶时间 看到新都会 没有犹豫 就进入萝卜糕 很香很软 好吃桂花糕 微香微甜 吃在嘴里 亮在心里红豆沙 绵绵甜甜 口感很好还有一道忘记菜名 由猪手做成的 甜甜浓浓 据说在香港孕妇一定会吃 味道还不错环境不错 服务员欧巴桑态度先冷后热 很奇怪
来到北角
下午茶时间 看到新都会 没有犹豫 就进入
萝卜糕 很香很软 好吃
桂花糕 微香微甜 吃在嘴里 亮在心里
红豆沙 绵绵甜甜 口感很好
环境不错 服务员欧巴桑态度先冷后热 很奇怪

2008-10-06 22 浏览
新都會好大,有成層咁多,每層仲有2個廳,我地今日居然坐到卡位,非常舒服!!好lucky!早茶價:小點($5)中點($10)大點($13)茗茶($6,全日同價)小點好似好抵,但係全張點心紙得4樣小點,而且都係我唔鍾意食0既野,所以放棄左最後叫左:艇仔粥:細碗,料幾多,但係粥好曦,味道都可以0既麻蓉包:包皮唔夠軟熟,但係麻蓉幾滑,夠甜,問題係包大蓉少,所以都只係OK水晶包:人地多數係奶黃+豆沙,但係呢度係綠茶+麻蓉(應該?),綠茶好味D,因為另一個唔係好知究竟係咩餡不過個皮唔夠剔透同軟熟,而且太薄,同D餡mix得唔係好好,一般叉燒腸:睇落細條,但係幾多叉燒,所以幾正!呢間酒漊多D唔同風味0既點心,如泰式,京式等,但係廣式就真係比較少款,我地又唔係好好京式,泰式要中午先有,所以選擇就少左好多,但係勝在坐得舒服,所以約人飲茶都可以考慮去呢度

最後叫左:
艇仔粥:細碗,料幾多,但係粥好曦,味道都可以0既
叉燒腸:睇落細條,但係幾多叉燒,所以幾正!
$32 (早餐)
2008-05-12 18 浏览
上星期 朋友請食飯 為方便大家 所以又係北角 不過 今次係上酒樓 講真 除左同家人我都好小去酒樓食飯 不過 今次都有驚喜 因為我遲到 所以有d野照唔到相 得幾張 不過 原來d 大魚攞去整2味係咁好味嫁蒸炆頭腩同炒球 因為成十幾人食 所以kill左條大班 咩班就唔知啦 淨係知好好味 d 魚好新鮮 +加左d什菜炒 唔係太油 炆頭腩就+果皮蒸 好多骨囉 鐘意食骨就岩曬 所以我好鐘意重叫左味干媽嗲肉根好香口不過油左d有頭抽豬聊 ok啦 租左d再加碟翠玉瓜炒帶子 好大碟同埋好爽 可能 我鐘意食清d 唔錯唔洗我俾錢 重好 埋單都好似less than 2k 重有生果糖水 地方重好大 雖然冇咩service 不過 真係一大班人可以再黎既地方!

重叫左味干媽嗲肉根好香口不過油左d
炆頭腩
  • 大班2味
  • 燒鵝
2008-05-07 16 浏览
一家人6個行開北角, 去新都會食, 雖然只係家常小菜, 都係叫下什菜煲, 切雞, 紅燒豆腐, 仲叫多個例湯. 味道不太咸, 有d屋企送feel, 最緊要全部份量都好夠, 而家出街食, 真係以為一定會偷工減料, 點知無, 好抵食呀!!!!仲有個地方唔迫夾, 好闊落, 只怪自己無帶相機影低.

仲有個地方唔迫夾, 好闊落, 只怪自己無帶相機影低.
(非会员)
2008-03-09 15 浏览
我啱啱係8/3/2008去同我阿爺慶祝生日,點知一肚氣,佢o地到九點有做宵夜,因為我之前晚上7點打電話去訂枱,佢o地話叫我9點到,到時會有位,同埋這時段會做宵夜及不設訂枱,到9點,我屋企人先到去攞位,我坐係位就好奇問係唔係有宵夜做,然後d伙記就問個長髮女服務生(應該係部長級之類,因為穿著西裝制服)叫佢俾d宵夜紙俾我o地睇,點知個女部長就用好串的語氣話"你o地唔係食晚飯咩,早知我唔俾咁大張枱俾你",佢個樣超黑人憎同黑面來同我講(但我o地有5個人食飯,佢俾張12個人枱俾我),我咪話佢,你之前帶位又冇同我講清楚宵夜定係晚飯,同埋我唔係一定食宵夜,我想拎來睇,之後,佢拎餐牌俾我個時唔係放係枱度,係好負氣咁"pan"過o黎,我真係定唔順,用粗口話佢,你咩野態度,之後,我點左6個餸(依6個餸裡,我要左一個宵夜餸,因為宵夜餸係冇咩可以俾你選擇),我覺得好麻麻,買單5百幾,但係食左一肚氣。
年初二尼食6個人尼食....叫左好多送....only 記得有糖醋蝦....之後有d沙拉骨....有d菜咁可能一開始冇咩期望....所以真係俾到我好大驚喜樣樣都好好味而且夾埋都係800左右...真係好好最差的都係only 佢d waiter個個都冇尼醒目咁law!!!!哎~

年初二尼食
6個人尼食....叫左好多送....
可能一開始冇咩期望....
所以真係俾到我好大驚喜
樣樣都好好味
而且夾埋都係800左右...真係好好
最差的都係only 佢d waiter
個個都冇尼醒目咁law!!!!哎~